Автор
Woman.bg

Филм нахлува в личното пространство на Меган и Хари по време на визитата им в Африка

В началото на октомври тази година херцозите на Съсекс се завърнаха благополучно от 10-дневното им посещение в Африка. Неотлъчно до тях грееше личицето на новородения им първороден син – Арчи, за когото това бе първото пътешествие извън границите на родината му. Малкият чаровник плени сърцата на всички, а приликата му с рижавия му баща се превърна в една от най-коментираните теми по света.


Всяка стъпка на кралската двойка се случваше под зоркото и всевиждащо око на медиите и едва ли има човек по света, който да не е попаднал поне на една статия от визитата на семейството в РЮА (Република Южна Африка).

Поради огромния публичен интерес към височайшата двойка обаче, Меган и Хари решиха да изненадат приятно феновете си с нещо наистина неочаквано, а именно с филм, запечатал най-интересните и интригуващи лични моменти от гостуването им на черния континент, останали далеч от обективите на преследващите ги камери.



Премиерата на документалната лента ще бъде излъчена тази неделя по английската телевизия ITV, а името ѝ е "Harry and Meghan: An African Journey".

В нея херцозите говорят с журналиста Том Брадби за каузите, които са им най-близки до сърцето, както и за това какво е да си кралски представител във времена като днешните.



"Беше приключение, но невинаги беше това, което очаквах“, казва Брадби в излъчения трейлър. "Историята за времето им в Африка се отнася до работата им, личното щастие, но също така говорим за натиска и какво се крие зад сериозните им изражения", допълва журналистът.

Припомняме, че именно в Африка Хари за първи път се обърна с гняв към жълтите медии и ги призова да спрат да вървят по петите на съпругата му Меган Маркъл, подлагайки я непрекъснато под прицела на острия си език.

Четете още: Целувката, с която Меган и Хари нарушиха кралския протокол