Галена с невероятен успех в Сърбия - влезе в киното!

27 ноември 2021 | 08:05
1252
0
Инстаграм
0

Певицата Галена определено е родено под щастлива звезда. Красавицата, която през последния месец отслабна драстично, жъне успех след успех.

Наред с хубавите песни и клипове, засиления интерес откъм участия, изявата й в "Гласът на България", гласовитата певица проби в сръбското кино.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Гласът на Галена звучи в продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия – “Южен вятър”.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Продукцията “Южен вятър 2” или “Ускорение”, както е официалното му заглавие, стартира своето европейско турне преди броени дни, но поради сложната епидемична обстановка у нас и въведените нови мерки за борба с Covid-19, премиерата на филма в България се отлага за 4 февруари 2022 г.

В кинолентата феновете на попфолка ще открият и песента на Галена “Феноменален”. Включването ѝ е съгласувано с музикална компания “Пайнер”, които предоставят звукозаписа на продуцентите на филма. Самата Галена също е щастлива от факта, а само за дни потребителите в стрийминг платформите избраха да чуят отново “Феноменален” и тя бързо се изкачи в рейтинга на най-слушаните заглавия, отчитат от „Планета“.В “Ускорение” българското присъствие е не само с песента на Галена. Популярни и обичани родни актьори участват в различни сцени – Захари Бахаров, Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов.

 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени