Глория Гейнър ще озвучи новогодишната нощ на 'Таймс скуеърс' с култовата си песен I Will Survive

Тази година посрещането на новата година на площад "Таймс скуеър" в Ню Йорк ще бъде по-различно от всякога. Заради пандемията от новия коронавирус тържеството ще е виртуално и ще бъде посветено изцяло на служителите на първа линия в борбата срещу пандемията.

Сред звездите, които ще огреят с незалязващите си изпълнения и харизма шоуто, е и Глория Гейнър, която ще изпее емблематичната си песен "I Will Survive" ("Ще оцелея").



От мястото на събитието в празненството ще се включи и шоуто на Дик Кларк, в което ще вземат участие звезди като Дженифър Лопес, Синди Лопър и Били Портър.

Специални гости на тържеството ще бъдат и група от служители на първа линия срещу пандемията. Те ще бъдат почетени като "Героите на 2020 г.", съобщиха организаторите.

"Тази година сметнахме за подходящо да насочим светлините на прожекторите към хората, които неуморно водят нацията през тези трудни времена с непоклатима сила, решителност и уравновесеност", поясни Тим Томкинс, президент на "Таймс скуеър алайънс".

Поканата на Глория Гейнър в новогодишната програма не е никак случайно. Идеята е с изпълнението на песента си "I Will Survive" тя да каже на света, че ще преминем и през това изпитание, както и да вдъхне повече кураж, надежда и вяра в по-добрите времена, когато пандемията вече ще е спомен.

Четете още: Бременната Радина Кърджилова показа хармонията на коледния ѝ дом

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...