Фолккралицата Глория посрещна новата 2021 година у дома. Причината обаче не бе само заради затворените заведения заради пандемията, а най-вече заради положителния тест за Ковид-19, който певицата е дала преди броени дни.

Звездата на "Пайнер", която е в трепетно очакване на първото си внуче, сама съобщи новината за заболяването си, споделяйки към поста и красива снимка в цвят червено.

View post on Instagram
 


"Тази година беше много по-различна от всички останали! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Чакаме с нетърпение новия член на нашето семейство! Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща, които предстоят! Дори и днес на 31-ви и това, че съм с Covid, вярвам, че бързо ще се справя! Първият тест беше отрицателен, но вторият - не! Пазете се и не подценявайте ситуацията!", гласи поста на изпълнителката в профила ѝ в Инстаграм.

Припомняме, че дъщерята на Глория избра да съобщи радостната вест, че очаква първото си дете на най-светлия семеен празник, Бъдни вечер.

View post on Instagram
 


Четете още: Глория изгони гаджето на дъщеря си