Година по-късно: Щастлив ли е Зуека в Испания?

24 септември 2022 | 17:56
5811
3
Булфото
3

Една година след като взе изненадващото решение да емигрира от България Зуека направи равносметка на своето решение.

Той гостува в Нова тв, където сподели, че България и най-близките му хора му липсват много. Въпреки това той допълни, че в Испания се чувства чудесно. 

"В Испания се чувствам прекрасно. Когато човек е щастлив, винаги се чувства прекрасно. Не знам дали съм в мир със себе си. Такива като мен обикновено никога нямат мир със себе си. Луд умора няма. Много ми е спокойно. Когато навсякъде виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш заразен", споделя той.

Зуека сподели, че реалността в България му е дошла в повече, особено покрай мерките свързани с пандемията.  "Просто в повечко ми дойдоха някои неща. Това е истината. Казах си, че явно е дошъл моментът, иначе нямах намерение", разкри още актьорът, който вече е художник. 


Докато рисува, той сподели, че винаги се води от две неща - картината да е позитивна, без обаче това да означава, че вътре в нея не може да има тъга. "Тъгата и радостта винаги вървят ръка за ръка. Само любовта е сама, тя не върви никога с омразата. Затова се опитвам повече да рисувам любов", заяви Зуека.

 


Зуека ще се върне съвсем скоро в България, за да открие своя изложба на 26 септември. Малко след това ще направи и първата си голяма изложба в чужбина - в Чикаго, САЩ, разкри още Васил Василев.

Още по темата

Коментари

3 на
  26 септември 2022 | 11:01 отговор
 

на пуяка почва да му светва, че тука беше нещо, а там е нищо.

 
2 РАЙНА
  26 септември 2022 | 07:50 отговор
 

ЗУЕКА ПРИЛИЧА ИЛИ Е 100 КАРАТОВ ЦИГАНИН ,БЛИЦ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ ХАЛТУРАДЖИЯТА

 
1 РАЙНА
  26 септември 2022 | 07:50 отговор
 

ЗУЕКА ПРИЛИЧА ИЛИ Е 100 КАРАТОВ ЦИГАНИН ,БЛИЦ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ ХАЛТУРАДЖИЯТА

 

Добави Коментар

Най-четени