Автор
Woman.bg

Гуинет Полтроу купонясва с приятелката на бившия си

Преди броени дни актрисата Дакота Джонсън отбеляза своя 30-ти рожден ден с щуро парти в компанията на най-близките си приятели и роднини, включително майка ѝ Мелани Грифит, Майли Сайръс и Кейт Хъдсън. Разбира се, на тържеството беше и любимият ѝ и бивш приятел на актрисата Гуинет Полтроу – британския певец Крис Мартин.

Сред гостите беше и самата Полтроу, която има две деца от Мартин – момче и момиче.

Колаж: Woman.bg

Доброто приятелство между Гуинет и Дакота всъщност не е тайна за никого. Полтроу неведнъж е споделяла, че е изключително радостна от избора на бившия си партьнор. „Дакота е наистина очарователна. Щастлива съм, че Крис е влюбен в нея“, признава носителката на „Оскар“.

“За Гуинет е много важно да се разбира с новата жена в живота на Крис. И се радва, че той е щастлив”, пък разкрива приятел на звездата от “Седем” и “Влюбеният Шекспир”.

Именно тя бе и сред първите, които поздравиха звездата от „50 нюанса сиво“ по случай рождения ѝ ден. Гуинет честити по много мил начин личния празник на приятелката си, като качи в своя профил черно-бяла снимка на Дакота и написа: “Честит рожден ден на това съкровище”.

View post on Instagram
 

Към кадъра актрисата добави и синьо емоджи-сърце.

Не е изненада и фактът, че Гуинет искрено се старае да поддържа близки и топли отношения както с бившия си съпруг Крис Мартин, така и с новата избраница на сърцето му – Дакота.

Колаж: Woman.bg

Четете още: Гуинет Полтроу скандализира почитателите си с гола йога