Хайди Клум разкри защо не дава моделски съвети на дъщеря си Лени

17 август 2022 | 10:48
1409
2
Getty Images/ Instagram
2

Дъщерята на Хайди Клум Лени би могла да има за ментор една от най-популярните моделки в историята - именно своята майка!

От скоро 18-годишната Лени Олуми Клум започна да се занимава професионално с моделство, а проектите ѝ са повече от успешни.

„Тя е била на толкова много снимачни площадки с мен, независимо дали става дума за Project Runway, AGT или Top Model, както и на множество фотосесии. Лени никога не е смятала камерата за враг!“ - споделя Клум.

“Щом види фотоапарат, тя винаги изскача пред него, позира и какво ли още не, така че мисля, че се чувства много свободна пред камерата и фотографите.” - допълва моделката.

Дуото майка-дъщеря наскоро позира заедно за корицата на Harper’s Bazaar Германия, а Лени направи дебюта си на модния подиум на ревюто Alta Moda на Dolce & Gabbana през август 2021 г. „Не ѝ давам много съвети. Тя има своя собствена гледна точка и как иска да бъде видяна“, каза Хайди. „Понякога ми показва снимки и ме пита коя според мен е най-добрата и тогава аз избирам една, но тя избира друга. Лени има собствен ум и вкус и знае какво иска да прави, така че просто я оставям да си върши работата. Ако тя е щастлива и здрава и не се забърква в проблеми, всичко е наред!“


Бившият ангел на Victoria's Secret добави: „Тя е от различно поколение. Току-що навърши 18 години и аз съм толкова горд с нея за всички работи, с които се занимава. Още повече се гордея, че тя беше приета в колежа, в който искаше да влезе!“ Хайди допълни, че Лени ще се премести в Ню Йорк тази есен, като допълни, че ѝ е „малко тъжно“, но разбира се е щастлива за дъщеря си, защото тя може да се занимава с това, за което е мечтала.
 

Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:44 отговор
 

Digital Base Project - Sunshine (Poison Beat Remix)

 
1 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:29 отговор
 

Poison Beat feat. Etolie Vipe - The World Will Survive (Original Mix)

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 16:29

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. ............................................................................................................................................. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

Добави Коментар

Най-четени