Винаги сме знаели, че членовете на британското кралско семейство са изключително потайни и пазят личното си пространство, меко казано, ревниво. Те са все така елегантни, усмихнати и сдържани пред света, но всъщност никой не знае какво точно се случва между дебелите стени на разкошните им имения и дворци. Единственото, което успяваме да научим, са любопитни истории, разказани от бивши служители, но ние не спираме да се питаме какво ли още крият кралските особи от очите и ушите ни.

Един любопитен и слабо познат факт е, че принц Хари съвсем не се е сдържал от живота в социалните мрежи. Напротив, той години наред е поддържал тайна страница във Фейсбук под псевдонима Spike Wells. Според източници в този акаунт са открити снимки на бившата голяма любов на принца - Челси Дейви. За да се прикрие добре, в профила Хари е посочил, че е роден в Маун, Ботсвана. Където между другото неведнъж е ходил с Челси, а малко след като се влюби в Меган, заведе и нея там. Явно това място е специално за принца.

За съжаление, днес няма и следа от профила във Фейсбук, защото той е бил закрит преди няколко години от съображения за сигурност. Но тази история доказва, че и принцовете и принцесите са обикновени хора като нас, които от време на време имат нужда от разнообразието на виртуалната реалност.

Четете още: Натали Трифонова заблудила всички за гаджето си - ето я истината