Разривът на Меган и Хари с кралското семейство бе на косъм да се задълбочи след поредното бомбастично интервю на звездната двойка. Херцогинята на Съсекс направи серия от очевидни удари срещу кралските особи, предупреждавайки, че може да "признае всичко" още сега.

41-годишната Меган дори предположи, че принц Хари чувства, че е „загубил“ баща си заради решението му да напусне обществените си задължения.

В извънредно изявление съюзниците на двойката споделиха, че херцогинята всъщност е имала предвид разпадането на връзката ѝ със собствения ѝ баща.

Вчера източник, близък до принц Чарлз, каза че ще бъде натъжен, ако Хари почувства, че връзката им е загубена, добавяйки: "Принцът на Уелс обича и двамата си сина."



В други шокиращи твърдения Меган споделя, че двойката се е почувствала принудена да напусне Великобритания, защото "само със съществуването си разстройват динамиката на йерархията".

Херцогинята също така твърди, че южноафриканец от актьорския състав на продукцията на Уест Енд на „Цар Лъв“ ѝ е казал: „Когато влязохте в това семейство, ние се радвахме по улиците по същия начин, както когато Мандела беше освободен от затвора.“

Звездната двойка даде поредица от интервюта, откакто започна новия си живот в Калифорния, включително прословутото интервю на Опра Уинфри, в което Хари твърди, че баща му е спрял да приема обажданията му.

В последното интервю за нюйоркското списание The Cut запитаха Меган дали връзката ѝ с кралските особи, както и със собственото ѝ семейство може да бъде възстановена.

Тя отговори: "Необходими са много усилия, за да простиш. Наистина направих всичко възможно, знаейки че мога да кажа всичко."

Стана ясно, че на никое друго работещо кралско семейство не му е позволено да изкарва собствени пари едновременно с изпълнението на официалните задължения.



Съществуват опасения, че семейство Съсекс планират да увеличат медийните изяви, публикувайки дългоочакваните мемоари на Хари. Източници вече намекнаха за „бомбите на истината“ на Хари, от които може да излязат още пикантни подробности.

Херцогинята казва към края на интервюто, че „никога не ми се е налагало да подписвам нещо, което ме ограничава да говоря“.

Хари и Меган управляват Archewell от общия си домашен офис в имението им в Монтесито, Калифорния.

В статията в The Cut се споменава, че те имат „два плюшени клубни стола, поставени един до друг зад едно бюро, обърнати към стаята като тронове“.



И цитира думите на Хари: „Повечето хора, които познавам и много от семейството ми не могат да работят и да живеят заедно.“

Кралски експерт разкри, че е много малко вероятно Хари и Меган да посетят кралицата в Балморал, когато се върнат във Великобритания за пътуване следващата седмица и предупреди, че „семейният разрив се влошава, а не се подобрява“.

Четете още: Меган Маркъл с рекорден успех: Стана "кралица на подкастите"