Автор
Антония Дамянова

Хари Потър става татко за първи път

Звездата от "Хари Потър" - Даниел Радклиф, е на седмото небе от щастие. Предстои му голямо събитие.

Британският актьор ще става татко, а жената, която ще го дари с първото му дете, е дългогодишната му приятелка Ерин Дарк.

Родената в Мичиган Дарк е най-известна с участието си в сериала "Доброто момиче се бунтува" от 2015 г., а наскоро се появи в сериала "Прекрасната госпожа Мейзъл".

33-годишният Радклиф, чиято звезда изгря с ролята му на прословутия малък магьосник в едноименната филмова поредица по бестселъра на Дж. К. Роулинг, и 38-годишната американска актриса Дарк ще станат родители за първи път.



Даниел и Ерин се запознават на снимачната площадка на филма от 2013 г. "Убий любимите си" и от тогава до сега двамата са неразделни.

Освен със запомнящото се превъплъщение в образа на Хари Потър, Радклиф може да се похвали и с редица други филми зад гърба си, сред които хорърът "Жената в черно" от 2012 г., комедията "Швейцарско войниче" от 2016 г., "Джунгла" от 2017 г. Ангажиментите му в киното не са никак малки, поради което актьорът е принуден да разделя времето с любимата си между професионалните си задължения във Великобритания и САЩ.

Четете още: Катрин Тасева с първа снимка преди раждането