Автор
Woman.bg

Хелън Хънт катастрофира, откараха я в болница

Известната холивудска актриса Хелън Хънт е претърпяла катастрофа, наложила откарването ѝ в болница, пишат световните медии.

Вторник вечерта колата на звездата участва в катастрофа, докато тя се вози в нея на задната седалка. В следствие на удара между колата на Хънт и другия автомобил джипът на звездата се преобръща на една страна.

Хелън Хънт е спешно откарана в болница в Лос Анджелис, но от светския сайт TMZ разкриват, че известната дама се е разминала без сериозни наранявания и даже е изписана от болничното заведение след няколко часа престой.

От медиите допълват, че няма данни участниците в катастрофата да са употребили алкохол или някакви забранени субстанции. Интересното обаче е, че не се споменава нищо за състоянието на шофьорите на автомобилите.

View post on Instagram
 

Хелън Хънт е американска театрална и филмова актриса, сценарист, режисьор и продуцент, носителка на награди "Оскар", "Сателит", "Еми" и "Златен глобус", номинирана е за БАФТА и "Сатурн". Известни филми с нейно участие са "Туистър", "Колкото толкова", "Какво искат жените", "Корабокрушенецът" и други.

View post on Instagram