И Дженифър Гарнър като Деси Банова изпрати селфи на непознат

Дженифър Гарнър, неволно изпратила слефи до непознат. Случката се разиграла броени дни преди актрисата да отбележи 20 години от премиерата на сериала "Наричана още" по американския телевизионен гигант ABC. Това е телевизионната лента, която изстреля Дженифър Гарнър сред ярките звезди на холивудския небосклон.

За разлика от нашата Деси Банова обаче, която също изпратила преди години смс до президента Плевнелиев, без да иска, но с когото по-късно заформи краси любовен романс, продължаващ и до днес, бившата партньорка на Бен Алек нямаше този късмет. Освен чувството ѝ за неудобство от сконфузната ситуация и, чувството ѝ за хумор, на Джен не ѝ остава нищо друго, освен да сподели с феновете си историята на профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Та, както казахме вече, по повод годишнината на сериала в края на миналия месец, очарователната Гарнър решава да организира специално събиране, на което кани всички свои колеги, застанали пред камера за продукцията. Шпионската поредица, разказваща историята на двойния агент на ЦРУ - Сидни Бристоу, която се опитва да унищожи отвътре престъпната организация SD-6, се разпростря в общо 5 сезона, които се завъртяха на малкия екран в периода между 2001 г. и 2005 г.

Когато обаче прави опит да се с един от тях, за да го покани на партито, тя изпраща съобщение на напълно непознат. На всичкото отгоре, за да докаже, че поканата е от самата нея, тя му изпраща и свое селфи.



Споделяйки на последователите си неудобната случка, тя публикува на профила си и екранната снимка от въпросната кореспонденция. В поста си звездата от "Събудих се на 30" и "Peppermint: Ангел на възмездието" обяснява, че е потърсила Карл Лъмбли, изиграл ролята на Маркъс Диксън в епизодите. Оказало се обаче, че той си е сменил номера и есемесите ѝ отишли при съвсем различен човек.
"Карл, аз съм Джен Г. Ето и доказателство", написала тя, след което пуснала снимката си. Каква била изненадата, когато прочела отговора.

"Когато веднъж решиш да изпратиш селфи, за да докажеш, че си ти, и получиш съобщение „Грешен номер“. Е, това е неудобно, нали?", пише с характерното си чувство за хумор актрисата, и шеговито допълва: "Ако работите с Карл, моля ви, предайте му, че го търся".

Кой е стоял зад другия номер обаче звездата така и не разбира. И за да не предизвика неволно нечий семеен скандал от недоразумението, Гарнър решава да сподели съобщението си в Инстаграм.

Дали Лъмбли все пак е бил издирен и е успял да присъства на празненството, не става ясно от поста. Със сигурност обаче на него не е присъствал и създателят на сериала Джей Джей Ейбрамс заради друг ангажимент в същата вечер.

"От края на "Наричана още" през април 2005 г., всеки път когато случайно се сблъсквах с някой от колегите си, участвали в шоуто, неизменно стигахме до въпроса кога отново ще се съберем всички заедно. 20-годишнина ми се стори съвсем удачно оправдание, за да го сторим. Липсваха ни обаче всички онези, които не можаха да дойдат, защото работеха през това време. Джей, ти ни липсваше най-много, но аз съм си виновна, защото взех, че организирах мероприятието във вечер, в която си бил зает. И все пак, беше невероятно да се съберем с останалите", споделя още Гарнър към видео от сбирката.

View post on Instagram
 

Четете още: Надникнете в разкошния дом на Нина Добрев - едно пестеливо българско момиче!