Автор
Woman.bg

Илиана Раева с награда за цялостен принос към спорта

На 17 март в клуб Megami за четвърти път ще бъдат раздадени Lifestyle Awards. "Всички очакват с голямо нетърпение да видят кой ще грабне статуетките" казва Ива Атанасова-IVY, лицензиант и организатор на събитието.

Официален домакин на партито ще бъде известна тв водеща и изпълнител, в компанията на актьора Юлиян Рачков.

В очакване на обявяването на победителите в отделните категории, определени чрез гласуване в интернет, на събитието се очаква да дойдат изпълнители от най-популярните жанрове у нас – поп, аренби и попфолк, както и популярни личности от риалити формати, лица от тв сериали, актьори, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес предприемачи.

Общо 26 са номинациите в областта на шоубизнеса, сред тях са Певец и Певица на годината в различните жанрове, Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден идол, Сензация, Сексимвол, Майка и Баща на годината, както и Награда за цялостно творчество.

Общо 13 пък са номинациите в областта на бизнеса и социалния живот, сред тях се открояват за Млад предприемач на годината, Естетична клиника на годината, Ресторант на годината, Бизнес и красота, Дама на годината и Адвокат на годината.

View post on Instagram
 

Организаторите на стилната церемония издават, че голямата българска спортистка, бивша гимнастичка и настоящ председател на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще вземе Награда за цялостен принос за развитието на българския спорт.

На церемонията ще присъстват много известни лица сред които Криско, Тита, СкандаУ, Гери Никол, Дивна, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия.