Автор
Христина Кирилова

Интригата се заплита: Ким и новото ѝ гадже молят Кание за мир

Макар и любовта между Ким Кардашиян и Кание Уест да приключи отдавна, а бракоразводното им дело да е започнало, очевидно рапърът все още не може да го приеме. Нещо повече - той неуморно спретва публични циркове на бившата си любима и новия ѝ приятел, Пийт Дейвидсън. Кание дори се раздели с красивата моделка Джулия Фокс, благодарение на публикациите си в мрежата и нестихващата буря от чувства към Кардашиян.

Към днешна дата риалити звездата, известна с пищното си дупе, е продължила напред и дори наскоро даде интервю за "Вог", в което признава, че не е била щастлива в последните години от връзката си с Кание и за пръв път заяви публично за раздялата им. В момента тя е щастлива с комика Пийт Дейвидсън, а рапърът отказва да приеме този факт и ден след ден публикува подигравателни колажи, с които дори заплашва новата половинка на бившата си жена.

View post on Instagram
 

Очевидно Кание вече е стигнал твърде далеч, тъй като вчера той сам публикува последните си чатове с Ким, в които тя го моли да прекрати нападките си към Пийт, защото по този начин излага сигурността му на риск. След това, виждайки че Уест публикува кореспонденцията им, Кардашиян му задава въпроса защо го прави, а той отговаря: "Защото получавам съобщения от най-любимия ми човек на този свят (Ким). Защо да не кажа на всички?".

Това се случи в края на уикенда, а няколко дни преди това Кание сподели колаж с щастливи снимки на Ким и децата им от времената, в които те все още са били щастливо семейство. Като описание към публикацията Кание отново споделя, че много силно се надява двамата да се съберат и да бъдат семейство.

Вчера явно е бил много труден ден за рапъра, тъй като бе първият Свети Валентин след раздялата му с Ким. Но макар и вече да не са заедно, а тя да е открила нова любов, той ѝ изпрати цял куп рози за празника, доставени с пикап.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че безбройните жестове на Кание към бившата му половинка, вече са натежали на Джулия Фокс, която едва преди седмица разкри, че е сигурна в чувствата си към рапъра и че двамата са щастливи заедно, защото тя вече е изтрила всички общи снимки с Уест в мрежата. Също така бе забелязана от папараци на летището в Лос Анджелис едва да сдържа сълзите си. Явно Джулия така и не успя да изтрие Ким от сърцето на Кание.

View post on Instagram
 

Междувременно Пийт Дейвидсън, който се превърна в истински обект на омраза от страна на рапъра, се опита да даде тон за смирение между двамата, като му написал съобщение, в което го моли за по-добро отношение и че се надява един ден да се запознае с децата, които има от Ким и всички да бъдат приятели. Кание обаче е проявил тотален инат и напълно изключил възможността той и Пийт да бъдат приятели.

Какво още се е случило между Кание, Пийт и Ким не е известно, но е факт, че от тази сутрин в профила на рапъра в Инстаграм са оставени единствено две снимки и всякакво предишно съдържание е изтрито.

Четете още: Изненада: Влиза голяма фолкзвезда в шоуто 'Като две капки вода'