Ивана чукна 52! Ето кой я поздрави и как отпразнува рождения си ден!

Вчера Ивана чукна 52 години, а повода фолкдивата отбеляза подобаващо и в социалните мрежи.

Гласовитата рожденичка, чието истинско име е Ваня Калудова, публикува за феновете си фрагмент от песента си „Убиец на любов“. „Днес, на рождения ми ден, подарявам на вас и на себе си любов и музика, изпята с душата ми!“, написа тя към музикалния си пост.

View post on Instagram
 

Сред първите родни знаменитости, реагирали на празничната новина във Фейсбук, бе Софи Маринова. „Нека очите ти от щастие да блестят, в сърцето ти винаги любов да има, а на душата ти да й е весело, защото днес е твоят ден рожден!“, пожела ромската перла на именитата си колежка.

„Честита да си, Ивана! От всичко по много ти желая! ЖИВЕЙ“, пък гласи пожеланието на Галена в Инстаграм.

Джена също уважи изпълнителката за празника ѝ с думите: „Винаги здрава, влюбена, красива, щастлива и изпълнена с надежди и мечти. Дерзай!“

Поздрави на Ивана не пропуснаха да изпратят по мрежата и други известни дами като Гергана, Деси Слава и Соня Немска. Към тях се включи и Преслава с пожеланието: И цял живот шампанско и любов!“

Тази вечер почитателите на Ивана ще имат щастието да се насладят на фаворитката си в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Очаква се гостуването ѝ да бъде изключително интересно и атрактивно, тъй като самият водещ ще отбележи пред зрителите 27-ия си рожден ден!

View post on Instagram
 

Четете още: Клои Кардашиян се сприятели с Преслава, изпраща ѝ сърца