Изабела Роселини почете паметта на майка си Ингрид Бергман с трогателна изповед

Изабела Роселини почете паметта на майка си Ингрид Бергман с трогателна изповед.

Кинозвездата Изабела Роселини отбеляза по емоционален начин 40-ата годишнина от смъртта на майка си – холивудската икона Ингрид Бергман. Легендарната актрисата си отива от този свят на 67 години, точно на рождения си ден на 29 август 1982 г.

„Майка ми Ингрид Бергман беше родена днес през 1915 г. и почина на същия ден през 1982 г. Липсва ми и си мисля за нея всеки ден“, гласят прочувствените думи на Роселини.

View post on Instagram
 

Роселини неведнъж е казвала, че връзката с майка ѝ винаги ще остане жива за нея, въпреки преждевременната ѝ смърт. „С напредване на времето, започвам да разбирам мама все повече и възхищението ми към нея расте“. По думите ѝ възхищението не описва само успехите на Бергман като актриса, но и като човешко същество. „Разбрах колко силно се е борила“, казва още Роселини.

Споменава как през 1950 г. таблоидите са нападнали майка ѝ, защото се е влюбила в Роберто Роселини, докато все още е била омъжена за Петер Линдстрьом. Яростта достига до столицата на САЩ, като дори Сенатът застава срещу Ингрид. Тя обаче отстоява позицията си и декларира, че Роселини е мъжът, за когото иска да се омъжи. Казала, че дори ще има три деца от него и така и става.

View post on Instagram
 


Актрисата и модел Изабела Роселини бе на върха на славата си през 90-те години. Тя дори се снима заедно с майка си във филма „Въпрос на време“ от 1976 г.

Изабела има две сестри близначки от връзката на Итгрид с режисьора Роберто Росалини, както и полусестра от първия брак на майка си. Името на най-възрастната дъщеря на Ингрид Бергман от първия ѝ съпруг е (Питър Линдстрьом) e Пиа, което е съкращение от Peter Ingrid Always.

View post on Instagram
 


Ингрид Бергман остава в историята на киното като една от най-вдъхновяващите и незабравими актриси от златната ера на Холивуд. Тя умира от рак на гърдата след 8-годишна борба с коварната болест.

Малко преди да си отиде от този свят, Ингрид Бергман се снима в минисериала „Голда“, в който играе Голда Меир – първият министър председател на Израел. По това време болестта на Бергман е в много напреднал стадий, но въпреки ужасните болки, които изпитва по време на снимките, тя успява да даде всичко от себе си за тази роля. Роля, която неслучайно остава една от най-запомнящите се в цялата ѝ кариера.

View post on Instagram
 

Четете още: Джей Ло и Бен Афлек заминаха на втори меден месец в Италия! (снимки)