'Избирам жена си', или как Бруклин Бекъм си навлече неодобрението на всички майки

29 септември 2022 | 10:17
19040
4
Getty Images/ Instagram
4

Онзи ден таблоидите по света гръмнаха с новината, че Бруклин Бекъм е избрал страната на съпругата си в конфликта между нея и популярната му майка Вики Бекъм.

Всичко около кавгата между Никола и Виктория започнала преди сватбата, а сведенията по случая се противоречиви. От една страна клюкарските сайтове твъдят, че милиардерската дъщеря е отказала да облече роклята по дизайн на майката на годеника си на церемонията, а освен това я отстранила изцяло от подготовката за празника.

Никола дала да се разбере, че участието на свекървата в живота на младото семейство не е желано и стриктно очертала границите на позволеното. Въпреки това, напълно разбираемо желание за изолация от родителите на съпруга й било изразено доста рязко, в резултат на което Виктория и Никола имали сериозна кавга и след това спрели да общуват.

Версията на Никола обаче е съвсем друга. Тя разкри в специално интервю, че е имала намерение да носи рокля, дело на г-жа Бекъм, но в последния момент се оказало, че ателието на бившата Спайска няма да може да я изработи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Къде точно е истината, вероятно няма да разберем никога, но е факт, че скандалът бе щедро раздухан от медиите, а онзи ден Бруклин официално застана на страната на жена си. Той не само спрял да общува с Виктория и Дейвид, но и отказа да посети Великобритания като част от сбогуването си с кралицата. Очевидно Никола му е поставила ултиматум, като е дала да се разбере, че трябва да е направи избор между нея и родителите си. Припомняме, че Бруклин взе фамилията на жена си и официално вече носи името Бруклин Пелц Бекъм.

„Аз защитавам интересите на съпругата си, за мен е важна хармонията в нашите отношения. Аз съм на нейна страна." - заяви младежът.

Вчера двойката бе щракната за първи път от папараци, след изявлението на Бруклин, което разочарова доста майки по света.

Още по темата

Коментари

4 Нина
  01 октомври 2022 | 20:15 отговор
 

Това е мъж на място.Такъв съпруг искам някой ден за дъщеря си.

 
3
  30 септември 2022 | 09:10 отговор
 

 
2 Друга майка
  29 септември 2022 | 14:24 отговор
 

Никоя майка не може да иска синът ѝ да я предпочита пред жена си. Моите синове са длъжни да обичат, уважават жените и децата си. Аз си имам мъж мъж да ме обича и уважава.

 
1 Майка
  29 септември 2022 | 13:50 отговор
 

Майката е една, съпруги много Ако тя не уважава родителите му, значи не го обича дистатъчно ЩЕ влезе под чехъл отсега

 
 
Hehe
29 септември 2022 | 14:09

Хубаво е и майките да осъзнаят, че не могат да се бъркат цял живот в отношенията на синовете си. Те имат право на свой живот и на свои грешки.

 
Също майка
29 септември 2022 | 16:08

Уважението се спечелва-не се полага. Добре е да го научат най-сетне мъжките майки.

 
Paloma
01 октомври 2022 | 09:54

С тази мантра "майката е една..." доказвате емоционална незрялост. Децата се създават, за да бъдат възпитани като самостоятелни индивиди и да следват своя път. Майки, които се чудят само как да контролират и какви сплетни да тъкат, със сигурност са много щастливи. Колкото повече се бърка свекървата, толкова поче расте отчуждението между нея и сина й - каквото сам си направиш, друг не може да ти направи.

Добави Коментар

Най-четени