Автор
Ева Григорова

Изненада: Емели Санде разкри, че харесва жени и е 'по-щастлива отвсякога'

Емели Санде изненада почитателите си с новината, че е част от ЛГБТ общността. Популярната певица разкри пред Metro, че дори вече има връзка с класическа пианистка и призна, че смята, че ще бъде с нея “до края на живота си”.

“Музиката ни срещна. И аз определено се чувствам по-щастлива отвсякога. Невероятно е. За мен истинската любов и това да имаш любов в живота си подрежда всичко на правилното място” - допълни Санде.

Изпълнителката дори смята съвсем скоро да заведе своята нова партньорка в родния си Абърдийншър, за да я запознае с родителите си.

Признанието на Емели идва малко след премиерата на видеото към последния ѝ сингъл "There Isn't Much", в който участие взеха танцьорки от ЛГБТ общността. Санде разкри, че парчето е посветено на това, че “всичко, което е смятала, че иска всъщност е нищо без точния човек, с който да го сподели”.

“В момента се чувствам много удоволетворена. Винаги съм обичала музиката и кариерата си, но сега чувствам, че каквото и да се случи, мога да се наслаждавам на живота и да бъда наистина щастлива” - допълни тя.

На въпроса дали смята, че е бисексуална Емили отговори: “Не съм сигурна как точно се идентифицирам, но вероятно да. Чувствам, че трябва да мога да се влюбя в когото поискам”.

Санде бе омъжена за морския биолог Адам Гурагин от 2012-а до 2014-а година. След това имаше връзки с рапърите Hypo и Джонатан Кабамба.