Автор
Весела Георгиева

Изненада! Илон Мъск и Граймс са станали родители за втори път!

Семейството на Илон Мъск и Граймс се е увеличило с още един член. Изпълнителката беше принудена да разкрие пред Vanity Fair, че тя и Илон Мъск са станали родители на момиченце, след като дъщеря ѝ започнала да плаче от горния етаж.

View post on Instagram
 

"Тя е с малко колики", каза Граймс, след като репортерката попита какво се случва. "Не знам. Не знам какво съм си мислила", каза тя пред списанието за опита си да скрие бебето.

34-годишната Граймс разкри, че дъщеря им се казва Exa Dark Sideræl, но те я наричат Y, което е подходящо, като се има предвид, че по-големият ѝ брат е наричан X.

View post on Instagram
 

Y е родена през декември 2021 г. чрез сурогатна майка - няколко месеца след като тя и Илон Мъск се разделиха след три години съвместен живот. Но сега двойката отново е заедно.

"Вероятно бих го наричала гаджето си, но ние сме много променливи. Живеем в отделни къщи. По-скоро ще кажа, че сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време. ... Просто си имаме нещо свое и не очаквам другите хора да го разберат", обяснява тя пред изданието.

Всъщност двамата мечтаят за още деца, а Граймс признава пред "Vanity Fair", че "винаги е искала поне три или четири".

View post on Instagram
 

Преди това 50-годишният Мъск беше женен за писателката Джъстин Уилсън, от която има петима синове.
Наскоро се появиха слухове, че се среща с австралийската актриса Наташа Басет.