Автор
Ива Петрова

Известните мъже, които предпочитат пухкавелки

Има редица прочути мъже, които предпочитат пищните форми – макар че имат милиони почитателки в цял свят. Представяме ви известните актьори, режисьори и музиканти, които обожават закръглените жени.

Американският рапър Кание Уест е един от най-прочутите почитатели на пищните форми в Холивуд. Съпругата му Ким Кардашиян се е прославила в цял свят със закръглените си бедра, а самият Кание неведнъж е признавал, че е във възторг от фигурата на жена си. Допреди брака си с риалити-шоу звездата рапърът също е предпочитал закръглени дами. Над две години е бил с пищната моделка Амбър Роуз, която не отстъпва по обеми на сочната Кардашиян.


Холивудският актьор Шая Лабъф също обожава заоблените форми. Приписват му любовни афери с женствената актриса Меган Фокс, барбадоската красавица Риана и веселата пухкавелка Хилари Дъф. Има обаче и по-малко вятърничави почитатели на пищните форми. Например един от най-известните изпълнители на ролята на Джеймс Бонд Пиърс Броснан вече от над 20 години обича до полуда жена си – закръглената журналистка Кийли Шей Смит.

Друг холивудски примерен съпруг е Хю Джакман, който от 1996 г. насам е щастливо женен за Дебора-Лий Фърнес. Тя не само не се отличава със стройна фигура, но и е с 13 години по-възрастна от актьора.

Сред онези, които са посветили завинаги сърцата си на дами с апетитни форми, са и прочути мъже като Майкъл Дъглас, верен на невероятната Катрин-Зита Джоунс, и рапъра Джей Зи, който вече от 10 години е женен за зашеметяващата Бийонсе.


В Холивуд има още редица примери за мъже, които предпочитат пухкавелки. Например режисьорът Сет Макфарлън съвсем доскоро беше луд по женствената фигура на актрисата от култовия сериал „Игра на тронове“ Емилия Кларк – която впрочем на екрана изглежда доста по-стройна, отколкото в реалния живот, благодарение на компютърната графика. Известният певец Бруно Марс в продължение на няколко години е бил с моделката и актриса „плюс сайз“ Рита Ора, а Бен Афлек без малко е щял да се ожени за Дженифър Лопес. Сега Джей Ло се готви за сватба със спортиста Алекс Родригес, който от дълги години е верен почитател на сочната ѝ фигура.


Можем да изброяваме още до безкрай колко известни мъже има, които обожават закръглените женски форми или са готови да си затворят очите за няколко килца отгоре. Не се срамувайте от тялото си, обичайте се, бъдете уверени в себе си и непременно ще намерите онзи човек, за когото вашите извивки ще са най-прекрасните на света!



Четете още: Топ 15 на най-хубавите крака на звездите (Галерия)