Йоана Буковска просълзи мрежата с прочувствена изповед за раздялата си с Чочо

Връзката на Йоана Буковска с Чочо Попйорданов продължи 6 години. Но дори и след раздялата тя винаги е говорила с топли чувства за него.

Йоана Буковска не сдържа емоциите си по повод твърденията, че не е присъствала на погребението на актьора Чочо Попйорданов, с когото тя имаше кратка, но бурна връзка, продължила 6 години. Двамата дори сключиха брак през 2001 г., но три години по-късно се разделиха.

View post on Instagram
 

Актрисата за първи път говори за този тежък момент от живота ѝ, за който досега тя не бе разказвала публично. „Нямаше как да не отида да се разделя с човека, с когото съм живяла 6 години и който изигра огромна роля за моето порастване и за научаването на някои от най-важните житейски уроци. Той беше един от важните мъже в живота ми“, сподели тя пред „Телеграф“ преди броени дни. По думите ѝ Буковска отишла да си вземе последно сбогом с Чочо, но умишлено стояла встрани и далеч от камерите, за да не се набива на очи.

Йоана никога не е крила топлите си чувства към покойния актьор, които тя продължила да питае и след раздялата си с него. С неговата загуба приключил един съкрушителен период в живота ѝ, призна още тя.

Актрисата определи 2010 г. като годината на ада, донесла ѝ най-много скръб и мъка. „Беше годината на погребенията. В рамките на една календарна година аз погребах първо дядо си, на 40-ия му ден почина Коко Азарян. След това през септември почина майка ми и месец-два по-късно – Андрей Баташов“, разказа тя.

Преди време пък талантливата габровка сподели и за странното присъствие на числото 5 в живота ѝ, което винаги се появявало на датите, на които губела скъп за нея човек. На 5 ноември Буковска погребала дядо си, на 5 септември – майка си, а Чочо – на 5.05 2014 г. „Имаше едно такова „затваряне“ на петиците, което беше много шокиращо за мен, защото тези неща никой не ги подрежда, просто се случват“, каза тогава тя.

Днес Йоана Буковска вярва, че Чочо е на по-добро място и че ще се върне като по-силен човек, когато му дойде времето, пише HotArena.net

View post on Instagram
 

Четете още: Бременната Радина Кърджилова показа хармонията на коледния ѝ дом

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...