Има причина за отсъствието на Травис Скот от сватбата на Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър, пише TMZ. Двамата за втори път си сложиха венчалните халки на церемония вчера в луксозен курорт в Южна Каролина. Освен родителите им, сред които и холивудската звезда Алек Болдуин, на тържеството присъстваха и редица други знаменитости като Ед Шийран, Ъшър, чичото на булката, Кайли и Кендъл Дженър.

Кайли обаче, изненадващо за всички, се появи без партньора си – рапъра Травис Скот. Пореден повод от изданието да заподозрат, че двамата са се разделили.


Много са медиите към момента, които твърдят, че Кайли и Травис са си дали временно почивка един от друг. Това обаче не означава, че са сложили окончателно край на връзката си, поясняват те. „Двойката все още има някои проблеми с доверието, но те произхождат най-вече от стреса, идващ от начина им на живот“, съобщава People, позовавайки се на анонимен източник.


От TMZ пък допълват, че двамата са решили да прекарат известно време разделени още преди няколко седмици.

Апропо, съвсем наскоро моделът от фамилия Кардашиян и бащата на детето ѝ застанаха пред обектива на октомврийския брой на сп. Playboy. На някои фотоси най-младата милиардерка в света е сама и гола, покрита единствено с прозрачен воал, а на други - потънала в обятията на любимия Травис.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Риалити звездата и рапърът са заедно от около 2 години и имат дъщеричка - Сторми, която се роди през февруари 2018 г. Новината за раздялата обаче все още не е потвърдена официално от тях.

Четете още: Кайли Дженър е най-младият милиардер в света