Автор
Весела Георгиева

Как Амбър Хърд се обърка и това зарадва адвоката на Джони Деп

Съдебният процес по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд ще продължи следващата седмица. Но има нещо, което накара наблюдателите да се чудят какво всъщност се случва.

На кадри, заснети по време на процеса, се вижда как Деп и неговият юридически екип се радват, когато Хърд се позовава на бивш партньор на звездата - Кейт Мос.

Амбър твърди, че през 2015 г. в спор с тогавашния си съпруг се е притеснила за сигурността на сестра си Уитни, която е била свидетел на конфликта. 36-годишната актриса заяви, че точно в този момент тя се е сетила за „Кейт Мос и стълбите“.

View post on Instagram
 

„Не се колебая. Не чакам. Мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите, и замахнах към него“, каза в залата Хърд.

Вероятно тя има предвид информация, според която Деп е бутнал Мос по стълби, докато двамата са били двойка през 90-те години.

View post on Instagram
 

Самата Мос обаче никога не е обвинявала публично Деп в насилие. И информацията за "стълбите" е просто слух...

Адвокатът на Джони Деп видимо показа, че е доволен от този коментар на актрисата. Той дори казва на Деп: „Не реагирай. Това е перфектно!“

В същото това време актьорът се усмихва и клати глава.

View post on Instagram
 

Моментът предизвиква спекулации в социалните медии. Някои фенове на звездата от "Карибски пирати" предположиха, че Кейт Мос може да застане на свидетелската скамейка.

Според други наблюдатели споменаването на 48-годишния модел в съда отваря врата за адвокатите на Деп да повдигнат въпроса и за поведението на Амбър Хърд в предишни връзки, пише HELLO!. Известно е, че актрисата е била арестувана за предполагаемо нападение върху бившата си половинка Тася Ван Рий в Сиатъл през 2009 г.

Делото за клевета ще бъде подновено на 16 май. Тогава Хърд вероятно ще бъде подложена на кръстосан разпит от адвокатите на Деп.

View post on Instagram
 

Екипът на Хърд заяви пред Forbes: „Твърдението на г-н Деп за клевета се разпада толкова бързо, че адвокатите му се превръщат от прокурор в преследвач“, а неговото „поведение в този процес е толкова жалко, колкото и в брака им“.