Автор
Теодор Муховски

Как изглежда съпругата на най-красивия арабин в света - милиони жени ѝ завиждат (СНИМКИ)

С право той може да се нарече секс символът на арабския свят. Омар Боркан Ал Гала, поет, фотограф и модел от Ирак, е много красив, по него въздишат всички жени от Близкия изток. Той ги кара да се вълнуват и разтуптява сърцата им с непозната сила.

Красотата на Омар смути дори и властите на Саудитска Арабия. Те решиха да го изселят от страната, вярвайки, че излишната привлекателност на млад арабин има лош ефект върху местните момичета и жени.

Този инцидент обаче направи поета още по-популярен. И отново бе признат неофициално за най-красивия мъж. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден без някоя дама да му признае чувствата си.

Всичко това се случва на страницата му в социалната мрежа. Момичетата са развълнувани от щастието да общуват с ориенталски привлекателния мъж. А някои, пленени от любов, дори дават на Омар скъпи коли, без да разкриват имената си.

View post on Instagram
 


Поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успява да извлече значителна полза от този дар на майката природа.

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на подиума струват на агенциите милиони долари, които успешно попълниха сметките на успешен и много красив бизнесмен. Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям автопарк от модерни чуждестранни автомобили - не можете да изброите всичко, което арабският поет притежава днес, който според източната традиция обикновено е живял просешки живот в миналото.

И ето че стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя е любимата на красивия Омар? Огромна въздишка на разочарование обхваща Близкия изток. Оказва се, че красивият Омар има само една жена.

Законната съпруга, дизайнерът Ясмин Овейда (по ирония на съдбата, родом от Саудитска Арабия, откъдето, както си спомняме, беше изгонен бъдещият ѝ съпруг), също е красавица.

View post on Instagram
 


Имаше и по-силни епитети по адрес на Ясмин, на които някои арабски момичета, обикновено свенливи и безнадеждно влюбени в Омар, се решиха да изкажат по неин адрес. Но в края на краищата е факт, че само една е избраницата за техния идол.

В момента Омар живее с любимата си съпруга и малкия си син Дияб в Канада. И, съдейки по снимките, той просто обожава Ясмин - единствената жена в света, на която даде сърцето си. Без значение колко завистливи хора искаха да намерят недостатъци в нея, изглежда, че тя е идеалната половинка за признатия арабски красавец.



Четете още: Никога не сте я виждали така: Риана подпали мрежата по кожено бельо (видео)