Как се чувства Уилям след преместването на Хари в САЩ

Живеем в трудно време, а ситуацията не е никак розова дори и в британското кралско семейство. И макар членовете му да разполагат с несметни богатства и почти безгранична власт, те минават през сложен период, предизвикан не само от коронавируса, който успя да застигне принц Чарлз.

Всъщност кризата в кралското семейство настъпи отдавна и тя се нарича „Мегзит“. За съжаление, тя се отрази най-силно върху отношенията между братята Уилям и Хари. Дълго време двамата се избягваха взаимно, но по думите на Меган в момента се чуват всекидневно, заради влошеното здраве на баща си и защото са обединени от страха за по-възрастните си роднини и най-вече за кралица Елизабет Втора.



Към днешна дата Уилям и Хари са разделени от океана и единственият им контакт е посредством телефон и интернет. За тях това е особено тежък момент, тъй като никога не са се разделяли за дълго.

„Да, в момента двамата се чуват често, но комуникацията помежду им все още е малко неловка и не съвсем пълноценна. Имат да извървят дълъг път един към друг, а Уилям е много наранен от поведението на Хари, тъй като е очаквал той да се върне в Лондон, след като стана ясно, че Чарлз има коронавирус“, споделя източник, близък до семейството.

Но въпреки кризата, нека не забравяме, че във всяко семейство има върхове и спадове, а първата крачка към възстановяването на отношенията между Уилям и Хари вече е направена, а баща им се подобрява. Сега остава надеждата за едно по-светло и мирно бъдеще.



Четете още: Деми Мур полудя у дома - ето как забавлява феновете