Какви ги върши Джони Деп в президентството в Белград - сръбна ли от местната ракия

Звездният любимец Джони Деп е съвсем близо до България, или по-точно в Сърбия. Вчера звездата бе в Белград, на посещение при не кого и да е, а при самия държавен глава - Александър Вучич.

Последният лично прие холивудския актьор, музикант и филмов продуцент в Президентството, за да му изкаже благодарността си за всичко, което прави за популяризирането на западната ни съседка.

View post on Instagram
 


"Благодаря, скъпи Джони, за всичко, което правиш за популяризирането на Сърбия", написа президентът в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, където публикува и снимки с холивудския актьор.

Той се и пошегува, че за първи път вижда дамите в офиса да полагат толкова сериозни усилия при визитата на гост.

View post on Instagram
 


Освен това Вучич обяви, че на Деня на държавността на Сърбия, който се чества на 15 февруари, ще удостои Джони Деп с Орден за заслуги в знак на благодарност за уважението, което проявява към страната, както и за многобройните проекти, в които наема голям брой млади хора от съседната ни държава.

Актьорът е бил настанен в президентския апартамент на известен хотел, информират още сръбските медии. За обяд и вечеря са му били поднесени прочути гозби от сръбската кухня, както и местна ракия и вино.

В сръбската столица Джони Деп е за популяризирането на своя анимационен сериал Puffins.

От своя страна Деп отбеляза, че е дълбоко трогнат от решението да бъде награден с Орден за заслуги и обеща, че ще дойде отново в Белград на 15 февруари за тържествената церемония.

Това не е първата визита на актьроа в западната ни съседк. Тй беше в Белград през февруари 2019 г. за снимките на филма "Минимата", в който влиза в ролята на прочутия фотограф Юджийн Смит.

Четете още: Адел ни шокира: Слаба съм, но ям хамбургери!