Какво е тайното послание, което кралица Елизабет II носи на пръста си 73 години?

Кралица Елизабет II и принц Филип несъмнено са от двойките, които светът обожава. Между тях цари истинска хармония, а любовта им продължава десетилетия наред. В края на миналата седмица се навършиха цели 73 г. от сватбата им до днес, заради което бяха поздравени от всички членове на кралската фамилия. Специалната дата обаче даде повод на някои от западните медии да загатнат една любопитна подробност от отношенията между Елизабет и Филип.

Макар да са изминали толкова години от най-специалния ден в живота ѝ, кралицата не си е позволила да свали брачната халка нито за ден. Оказа се обаче, че в нея се крие тайно послание, за което знаят малцина.

View post on Instagram
 

Пръстенът е от уелско злато и освен че материалната му стойност е висока, той може да се окаже още по-ценен от сантиментална гледна точка. Бижуто имало надпис от вътрешната страна, но какъв е той знаят само трима души - кралицата, любимият ѝ и човекът, направил пръстена.

И тъй като Елизабет никога не сваля бижуто от пръста си, дори и най-близките ѝ не са имали възможността да прочетат посланието, изписано върху него.

Вероятно светът никога няма да научи какво точно пише върху брачната халка на кралицата, но има нещо много по-важно от това, а именно че бракът ѝ с Филип издържа теста на времето и двамата пракарват старините си в любов и хармония.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я красавицата, в която е влюбен Григор Димитров