Автор
Веселина Петрова

Калин Сърменов миналата година стана татко, тази чака внуче

Голямата дъщеря на актьора и директор на Статиричния театър - Калин Сърменов, ще става майка. Бременната руса красавица сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда вече наедрялото ѝ коремче.

View post on Instagram
 

Дария завърши немска филология във Виена, където живя в пансион от 12-годишна. След това момичето на татко завърши магистратура в Япония. Миналата година тя се омъжи за приятеля си Александър Илиев. И двамата се занимават с реклама и обичат екстремните спортове.

View post on Instagram
 

„Като малка ме водеше непрекъснато с него по концерти. Исках да стана актриса, но той категорично ми забрани. И двамата сме много упорити”, споделя Дария за баща си. Тя признава, че се разбира прекрасно с новото семейство на Калин.

Сърменов пък е готов с ролята на дядо, а смяната на памперси му е доста пресен спомен. Миналата година той стана баща за трети път след като съпругата му Боряна го дари с момиченце. Актьорът, който днес навършва 57, и по-младата от него с десетилетие Боряна се радват на дълго семейно щастие. Боряна споделя, че се е влюбила в Калин от пръв поглед, когато е едва на 17 години, а той на 35. Дълго време се опитвала да спечели сърцето му, но заради разликата в годините той не я възприемал сериозно. Двамата имат по-голяма дъщеря на име Димана.