Камелия играе певица в нов филм, но си забравя репликите

Както вече писахме, Камелия се превърна в актриса и взе участие във филма “Голата истина за група “Жигули”, където си партнира с актьора Михаил Билалов.

Поп-фолк изпълнителката коментира най-новото си амплоа и сподели, че много й е допаднало да се изяви като актриса.

“Поканата дойде от екипа и много се зарадвах, защото там играя певица. Ролята ми е кратка, но значима и култова, защото с нея се влиза директно в сюжета. Екипът ми помогна много, получих подкрепа и стимул да се отпусна. Имаше много забавни моменти, защото се случваше да забравя репликите си и Билалов се опитваше чрез неговите да ми ги припомни. Накрая успях да се отпусна и започнах да импровизирам, бях естествена” – разказва Камелия пред “България днес”.

View post on Instagram
 

Това не е първият път, в който Камелия взима участие в подобен проект, тя е част от екипа и на комедийния сериал “Ракия Сънрайз”.

Според изпълнителката филмът, чиято премиера е планирана за пролетта, ще е глътка свеж въздух в първите топли дни и едно забавление, от което всеки от нас вече има нужда. Певицата, както и всички нейни колеги, са без ангажименти след затварянето на заведенията в страната, пише “България днес”.

“Лошото на пандемията е, че не ѝ се вижда краят. Ние, изпълнителите, сме много ощетени. Докато почти всичко работи, нас никой не ни отразява. Така може да дочакаме не трета, а тридесет и трета вълна. Вирус има и той може да е опасен, в това няма спор, но страхът също е не по-малко опасен. Той води до напрежение и агресия, поражда конспиративни теории. Има много въпроси, които чакат своите отговори” – казва още поп-фолк изпълнителката.

View post on Instagram