Камерън Диас винаги е била един от идолите за красота, сексапил и успешна жена, но след десетилетия на върха, тя е готова да слезе от него. Русокосият блян за всички мъже по света изчезна от големия и малкия екран още преди няколко години и съвсем наскоро даде интервю, в което споделя защо се отказва от бляскавия холивудски живот и дали изобщо някога ще се завърне във филмовата индустрия.

„Станах известна точно преди 25 г., когато бях на 22. Мина много време от тогава, посветила съм повече от половината си живот на публиката. Мисля, че е нормално вече да отделя време и за себе си. Да осъзная коя съм и накъде отивам, в каква посока искам да продължа. Не знам дали ще се върна отново на екрана, изявите не ми липсват. С каквото и да се захвана оттук нататък, то трябва да е нещо, за което горя и което няма да изисква неистови усилия. Наситих се на приключенията в този живот, постигнах толкова много. В момента светът ми е различен и се чувствам чудесно в него.

View post on Instagram
 

Забавно е хората да не знаят къде съм и какво правя. Разполагам изцяло със собственото си време. Не продавам филмите си, не продавам нищо, не дължа нищо на никого. Живея си живота. Мисля, че 40-те са най-хубавите години – научаваш се да бъдеш искрен със себе си и неминуемо се променяш, защото опитът ти те е научил на много неща. Тревожиш се за много по-малко глупости, сякаш чувстваш някакво облекчение.



Тялото ми също се променя, но не мога да направя нищо по въпроса, трябва да го приема. В момента съм 46-годишна жена, която се наслаждава на всеки миг и се гордее със себе си. Единственото, на което държа, е да имам здрава и силна връзка с близките си. Разбира се, в това число е и съпругът ми Бенджи. Да се омъжа за него бе най-правилното и хубаво решение в живота ми. Този мъж е върхът – най-добрият човек и невероятен партньор. Благодарна съм, че го срещнах и сме заедно.

Обичам да работя върху свои проекти и сега правя нещо ново, но е твърде рано, за да споделя повече“, споделя актрисата.



Все пак, има надежда, че любимата ни Камерън Диас отново ще се появи на хоризонта с вълнуващ проект. Нетърпеливи сме да научим в какво амплоа ще се покаже този път на фона на информациите, че е в очакване на първата си рожба.

Четете още: Кара Делевин каза "Да" на дружката си Ашли Бенсън