Кание Уест е твърдо решен да се превърне в новия президент на САЩ и явно нищо няма да може да го спре да се бори докрай за това. Дълго време всички мислехме, че кандидатурата му за изборите е някаква шега, но се оказа, че намеренията на рапъра са напълно сериозни. А само си представете любимата му Ким като първа дама... Както и да е.

Вчера Кание бе на първото си политическо събитие, на което държа реч и не можа да сдържи сълзите си, защото проговори за един от най-тежките моменти в живота си. Той призна, че преди години е бил готов да убие дъщеря си Норт.

Оказа се, че рапърът и съпругата му Ким са обсъждали възможността тя да направи аборт, когато е била бременна с дъщеря им, но в крайна сметка са решили да задържат детето. По думите на Кание, той получил знамение от Бог да не премахват бебето.



Кание стана още по-емоционален, като разкри, че неговият баща е искал майка му да направи аборт, когато е била бременна с него, защото е бил твърде зает да гледа дете.

„Тогава майка ми ми спаси живота, не ме е махнала. Днес нямаше да има Кание Уест, ако беше послушала баща ми“, заяви Кание.

Рапърът бе категоричен, че според него абортите в САЩ трябва да бъдат законни, но и ако майките получават добри помощи, те ще намалеят драстично.

Кание добави още, че за него няма значение дали ще спечели изборите, или не. Оказа се, че много повече го е грижа за хората навън, които са гладни и бездомни.



Четете още: Тв водещият Сашо Кадиев яхна оранжев звяр без покрив