Кара Делевин се отказа от жените - заби сина на Уил Смит

18 февруари 2021 | 17:00
15676
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Кара Делевин отново е щастливо обвързана, но този път е предпочела мъжката любов. Моделката, която е известна с хомосексуалните си наклонности и имаше дълга връзка с актрисата Ашли Бенсън, известно време държеше личния си живот в тайна, но явно е преценила, че вече е готова за нова любов. 

Кара Делевин

И този път красавицата не е избрала кого да е за своя половинка, а наследника на Уил Смит - Джейдън, който е рапър и актьор. Той е с цели 6 години по-млад от Кара, но очевидно тази разлика не пречи на любовта им. Двамата са били заснети от папараци на Св. Валентин, когато Джейдън е зарадвал красавицата си с голям букет рози. След изненадата тя го обсипала с топли прегръдки и целувки. 

И ако това не е доказателство, че двамата се носят на крилете на любовта... 

Джейдън Смит

Връзката на Делевин и Джейдън Смит все още не е обявена официално от самите тях, но вероятно и това предстои да се случи. Засега бихме могли да кажем единствено, че са прекрасна двойка.

Четете още: Джон Траволта: Чаровното момче на киното, което спря да се усмихва

Още по темата

Коментари

3 Vvvv
  21 февруари 2021 | 13:31 отговор
 

Нека! Тя е чаровна жена, а с хомосексуалните ѝ експерименти мъжкото съсловие губи от това.

 
2 Завиждач
  20 февруари 2021 | 09:33 отговор
 

Не се казва КАРА, а САРА, за болшевишката журналя- името е на френски. Как нЕма да остави жените като бащата на малката печка има около половин милиярд долара! Тая, ако тряба, и втора п.утка ще си присади!

 
1 GOSHKO
  19 февруари 2021 | 00:08 отговор
 

Тоя върви по стъпките на наш Дришу :)

 

Добави Коментар

Най-четени