Автор
Антония Дамянова

Като две капки вода: 10 звездни дъщери същински копия на бащите си (Снимки)

Някои звездни семейства категорично могат да се похвалят с удивителна прилика между бащи и дъщери.

Днес ще насочим вниманието ви именно към онези известни татковци, чиито любими момиченца са същински техни копия.

Брус Уилис и дъщерите му



Ярък пример са трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур. Румър, Талула и Скаут се оказаха чисти копия на бруталния си татко. Може би момичетата не биха имали нищо против да бъдат повече като майка си, но тук сякаш гените на баща им е надделял над този на майка им. Не казваме, че Брус не е красив, точно обратното, той е страхотен мъж, но все пак е по-добре момичетата да имат не мъжката красота на баща си, а женствените черти на майка си.

Мик Джагър и Джорджия Мей Джагър

И този пример не е единственият. Например, една от дъщерите на Мик Джагър – Джорджия Мей Джагър, несъмнено прилича на баща си. Долната част на лицето, носът и пълните устни – всичко това е наследство от татко. Но очите на момичето, признаваме, са „заети“ не от баща ѝ, а от майка й – тогавашната съпруга на Мик – моделът Джери Хол.

По-долу следват още звездни татковци, чиито черти буквално са се телепортирали върху лицата на дъщерите им. Разбира се, в някои от примерите няма да твърдим, че тези красавици са абсолютни копия на бащите си, тъй като в чертите на много от тях можем да разпознаем и техните майки. Но... факт – природата понякога наистина рисува по лицата на родители и деца с удивителна точност!

Алек Болдуин и Айрланд Болдуин

Разбира се, в лицето на Айрланд Болдуин има много от майка й, актрисата Ким Бейсинджър, но вижте само очите и носа на този татко!

Джони Деп и Лили Роуз

За да оцените напълно приликите между Джони Деп и дъщеря му Лили Роуз, трябва да разгледате ранните снимки на актьора.

Лени Кравиц и Зоуи Кравиц

Лени Кравиц и дъщеря му Зоуи понякога дори носят почти еднакви прически.

Стив Тайлър и Лив Тайлър

Вокалистът на "Аеросмит" се разпознава в чертите на дъщеря си Лив.

Кийт Ричардс и Теодора Ричардс

Теодора, дъщерята на колегата на Мик Джагър - китариста на "Ролинг Стоунс" Кийт Ричардс, също се оказа като баща си, особено в младостта му.

Ноел Галахър и Анаис Галахър

И още един британски музикант - Ноел Галахър от групата "Оейзис", както и дъщеря му Анаис: лицето е на татко, но очите ѝ са наследство от майка ѝ.

Адам Сандлър и Сейди Сандлър

Дъщерята на Адам Сандлър - Сейди, прилича много повече на баща си, отколкото на майка си.

Четете още: Знаменитостите и техните деца на една и съща възраст: Приликата е изумителна! (снимки)