Автор
Woman.bg

Като една истинска бъдеща кралица: Кейт изгради увереността на Уилям

Напоследък принц Уилям изглежда по-уверен от всякога. Големият син на лейди Даяна прави впечатление в последно време с непринудено и стабилно поведение на всяка среща или друг официален ангажимент – говори с хората свободно, шегува се и кара всеки около себе си да се чувства комфортно в компанията му.

Това, смятат експерти по езика на тялото, съвсем не е случайно. Тази увереност, категорични са те, се дължи на съпругата му Кейт Мидълтън, която поданиците на Обединеното кралство просто обожават. Те отбелязват, че като малки и Хари, и Уилям са били затворени и срамежливи деца. При големия брат обаче нещата са се променили с времето и централна роля за тази промяна има херцогинятa на Кеймбридж.

Еволюцията в поведението на престолонаследника е видно след женитбата му за Кейт. Липсват мимиките и жестовете от детството, които са издавали по-затворената му натура, посочват експертите. Поведението и на двамата днес показва, че те са все още влюбени, което кара принца да се чувства щастлив. Фактът, че съпругата му го е дарила с три прекрасни деца, също поражда чувство на спокойствие и удовлетвореност у херцога на Кеймбридж. Няма как да не отбележим, че самочувствието на принца се гради и върху класата и стила на Кейт, която е любимка на милиони хора не само на Острова, но и по целия свят.