Кейт - жената, която ще направи от Уилям крал, показа коледната картичка с децата (снимка)

Нов портрет на херцозите на Кеймбридж - Уилям и Катрин Мидълтън, на който кралската двойка позира заедно с трите си деца - Джордж, Шарлот и Луис, се появи под формата на официална коледна картичка.

Както повелява традицията, всяка година високопоставеното британско семейство застава пред професионалния обектив, за да изпрати на обществеността своите благопожелания по повод най-светлия християнски празник.

Снимката е дело на Мат Портеус и е направена още през есента, тази година, в дома на семейството Анмър Хол, Норфолк, Източна Англия. "Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да споделят нова снимка на семейството си, която е и върху тяхната коледна картичка за тази година", се казва в официалния профил на Кейт и Уилям в Инстаграм.

View post on Instagram
 

На фотографията херцозите и техните трима малчугани позират, облечени в топли пуловери, седнали върху бала сено на фона на нарязани и подредени зад тях дърва. Всички са усмихнати, като най-широка и щедра е усмивката на малкия Луи.

Кралското семейство изпрати картичката и до Националната здравна служба във Великобритания, за да изкаже благодарността си към всички служители на първа линия. "До всички в NHS: не можем да ви се отблагодарим за вашите посвещение и отдаденост, както и за жертвите, които трябваше да правите тази година. Винаги ще ви бъдем благодарни!", гласят думите в нея.

Както вече стана ясно по информация на говорител на Бъкингамския дворец, кралицата и съпругът ѝ - принц Филип, ще празнуват тазгодишната Коледа "тихо" в резиденцията си в замъка Уиндзор. "След като обмислиха всички съвети, кралицата и херцогът на Единбург решиха, че тази година ще прекарат спокойно Коледа в Уиндзор", се казва в изявлението.

Припомняме, че кралското семейство бе пряко засегнато от пандемията, като както наследникът на британския трон - принц Чарлз, така и синът му - принц Уилям, дадоха по-рано, тази година, положителен резултат за Covid-19.

View post on Instagram
 

Четете още: Кралското семейство ще празнува една много различна Коледа

Този декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...