Автор
Woman.bg

Кейт Бекинсейл заби нов мъж на наградите "Златен глобус"

И тази година наградите "Златен глобус" бяха специално събитие за легендарната красавица Кейт Бекинсейл. При това причината не се крие в номинациите ѝ за престижната статуетка.

Очевидно зашеметяващата актриса възнамерява да превърне събитието в традиционно представяне на новите ѝ гаджета. Разбира се, това беше вметка в кръга на шегата, но истината е, че тази и миналата година тя си тръгна под ръка с различни господа. Припомняме ви, че на наградите през 2019 г. стана ясно, че Кейт излиза с бившата изгора на Ариана Гранде – Пийт Дейвидсън. Романсът им обаче не продължи дълго и в момента той се носи на крилете на любовта с Кая Гербер.



След тазгодишната церемония Кейт си тръгна с друг звезден младок – музиканта Машийн Гън Кели. Той изглежда като типично лошо момче, а вие вероятно го познавате от ролята му на Томи Лий във филма за групата Motley Crew.

View post on Instagram
 


По всичко личи, че Бекинсейл си пада по младите момчета с бунтарска душа. Любопитен факт е още, че Пийт и Кели са добри приятели. Дали Дейвидсън не е запознал Кейт с новата ѝ изгора?

Четете още: Джей Ло се обясни в любов на любимия си