Кейт блесна с роклята на годината и тиарата на Даяна (снимки)

23 ноември 2022 | 17:13
33121
3
Снимки: Getty/Images
3

Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че заслужава титлата истинска кралица. 

Тоалетите на Кейт Мидълтън винаги са я отличавали от останалите кралски особи. Няма събитие, било то официално или не, на което принцесата на Уелс да не е предизвиквала възхищение. Този път обаче съпругата на принц Уилям надмина себе си.

Катрин присъства на пищен държавен прием в Бъкингамския дворец, за да отпразнува посещението на президента на Южна Африка. А роклята, с която тя се появи, бе наречена от медийните наблюдатели „рокля на годината“.Кейт сияеше като истинска кралица сред присъстващите на бляскавото тържество, отбелязва възторжено британската преса. Бялата рокля-пелерина на един от любимите дизайнери на Мидълтън – Джени Пакам, изглеждаше едновременно луксозна (благодарение на големите искрящи камъни, украсяващи горната част на тоалета) и семпла (което се дължи на строгата балансирана линия).

Изящната ѝ визия бе допълнена единствено от масивни обеци и легендарната тиара Love Knot, носена някога от покойната принцеса Даяна. Всички останали дами бледнееха пред кралското великолепие, което Мидълтън излъчваше, допълват световните медии.

Кралицата-консорт Камила се губеше на фона на принцесата на Уелс, въпреки че като цяло визията ѝ бе впечатляваща, пише "Дейли мейл".Всъщност всяка визия на Кейт е не просто стилен тоалет, а добре обмислена и проверена модна стратегия. Но безспорно за много жени по света всеки един от тях е източник на вдъхновение и същинско естетическо удоволствие!

„Белите тонове със строги линии, на които често залага Кейт Мидълтън, създават забележителен и впечатляващ външен вид. Те излъчват сила и енергия. И са идеален избор за съвременна кралица. Бялото ви позволява да се откроите от тълпата също като при ярките цветове, а може би дори още по-добре“, казва известният стилист Рошел Уайт.

А откакто прие титлата принцеса на Уелс, която носеше и майката на съпруга ѝ принц Уилям, Кейт все по-често избира аксесоари, заредени със символика. За да отдаде почит на лейди Ди – любимката на британците, Мидълтън бе заложила именно на вече споменатата тиара, както и на диамантени и перлени обеци от Южно море, също носени някога от принцеса Даяна.

Четете още: Чарлз III наложи забрана за любимото ястие на Кейт


Коментари

3 Мима
  24 ноември 2022 | 10:48 отговор
 

А всички пишещи сте злобари и намален умствен багаж !Българска тъпа завист и слабоумие !

 
2 country man
  24 ноември 2022 | 08:26 отговор
 

Подвижни гардероби и кухни са тези особи. Няма с какво друго да се закачат в медиите. Какво е облякла и какво яде. Няма ли кой вместо нея да нарисува картини и поне това да пишат, че има някакъв талант. Това е към пиарите на тези особи. Втръснахте вече с гардероби и кухни, наричани от вас мода и гурме

 
1 Sarbeca Z
  23 ноември 2022 | 18:30 отговор
 

Колко е противна с парата на данъкоплатеца

 
 
Нееееееее
25 ноември 2022 | 10:51

ТОВА СА ПАРИ ОТ СТРАНИТЕ ОТ ИМПЕРИЯТА И ОТ ДРУГИ, БЛАГОТВОРИТЕЛНИ СДЕЛКИ.....

 
Нееееееее
25 ноември 2022 | 10:51

ТОВА СА ПАРИ ОТ СТРАНИТЕ ОТ ИМПЕРИЯТА И ОТ ДРУГИ, БЛАГОТВОРИТЕЛНИ СДЕЛКИ.....

 
Нееееееее
25 ноември 2022 | 10:51

ТОВА СА ПАРИ ОТ СТРАНИТЕ ОТ ИМПЕРИЯТА И ОТ ДРУГИ, БЛАГОТВОРИТЕЛНИ СДЕЛКИ.....

Добави Коментар

Най-четени