Автор
Woman.bg

Кейт Хъдсън изкупи супермаркета, Арнолд Шварценегер учи кучето да си мие лапите

Коронавирусът продължава да се разпространява с бързи темпове. По данни от 15 март в света има заразени 155 хиляди човека, от които 5807 са починали, а 75721 са се излекували.

Сред заразените вече има доста известни имена. Включително на премиери, холивудски звезди. Актьорът Там Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха под карантина в Австралия с положителен тест. Моделът Хайди Клум и съпругът ѝ също са в изолация и си разменят целувки през стъклото.

View post on Instagram
 


Много други звезди споделиха какво правят, за да се предпазят, други пък се забавляват у дома, публикувайки полезни видеа.


Бременната Кейти Пери е под карантина в Австралия – от съображения за сигурност. Съпругът ѝ Орландо Блум също се е самоизолирал – в САЩ.

View post on Instagram
 

И ако младите като Джъстин Бийбър, Кая Гербер и Селена Гомес не смята за нужно да носят маски, то Наоми Кембъл приема нещата сериозно и слага не само маска, но и ръкавици, и специален костюм. Или пък изхвърля дрехите, с които е пътувала, директно в кофата за боклук. Дори да са марка Burberry и да струват 3 хиляди долара. Под една от снимките от летището Азалия Банкс е написала като коментар към наметката на Наоми: „Дано не е одеалото от самолета, а твое собствено, защото тези от самолетите трудно се перат”.

А Наоми хладнокръвно отговаря: „Това е моята наметка и тя вече е в боклука”.

View post on Instagram
 

Серина Уилямс сподели, че временно слага на пауза кариерата си и ще прекара времето със семейството си. Тя се е барикадирала в дома им в Сан Франциско и планира да почисти, да сготви, да си направи маска на лицето, да вземе уроци по грим… „Въобще ще бъда просто добра жена и майка”.

View post on Instagram
 

Кейт Хъдсън и приятелят ѝ Дани бяха заснети от папараци да „изнасят” супермаркет в Лос Анджелис. Актрисата решила да се запаси с повечко от необходимото, все пак – карантина е. И забележете – и двамата са носили ръкавици.


Арнолд Шварценегер също не забравя за добрата хигиена. „Мия ръцете си по 50 пъти на ден и то не по-малко от 20 секунди.” Освен това актьорът е твърдо решен да научи кучето си да си мие лапите. Арни публикува видео в Инстаграм, в което се вижда как учи Чери да си мие правилно лапите.

View post on Instagram
 

Певицата Глория Гейнър отива дори по-далеч. Тя записа видео за TikTok, в което показва как правилно трябва да се мият ръцете. За музикален съпровод е избрала песента I Will Survive.Видеото продължава точно 20 секунди – толкова, колкото според СЗО трае качествената профилактика.

View post on Instagram
 

След като Глория публикува видеото, в мрежата се появи флашмоб #safehands. Към него се присъединиха Никол Шерцингер, вокалистката на The Pussycat Dolls, президентът на ФИФА Джани Инфантино, Марая Кери и Хю Джакмън.

Е, трябва да споделим, че и българските звезди също имат своите добри попадения.

Футболните ни звезди Мартин Петров, Стилиян Петров и Димитър Бербатов направиха свой флашмоб, ритайки... тоалетна хартия.