Автор
Woman.bg

Кейт Мидълтън с първи личен пост в Инстаграм

Кейт Мидълтън сюрпризира почитателите си в Инстаграм, публикувайки първото си лично съобщение. Съпругата на британския престолонаследник сподели серия от снимки от визитата им с принц Уилям в Пакистан. Постовете сега са подписани от Катрин, а не от двореца Кенсингтън, както беше досега.

Фотосите коренно се различават от официално обработените кадри, които публикува кралският дворец в социалната мрежа. На един кадър Мидълтън и съпругът ѝ играят крикет.

View post on Instagram
 

Под снимките Кейт отправи емоционално послание: „Общността в SOS селището е изградена около семейството - най-доброто възможно семейство, което можете да си представите - в него всички са заедно, събрани, за да отгледат с обич децата и да ги защитават. Уязвимите деца, голяма част от които са преминали през различни травматични обстоятелства, растат в грижовна среда и днес са в състояние да формират качествени взаимоотношения, отчайващо нужни им, за да процъфтят", гласи публикацията, която тя подписа с пълното си име - Катрин.

View post on Instagram
 

Според светските хроникьори подписаният пост е заявка на съпругата на принц Уилям да създаде свой собствен профил в Инстаграм. Засега всички новини около кралското семейство се споделят в официалната страница на двореца Кенсингтън.

Четете още: Кейт като арабска принцеса - боса и с хиджаб в Пакистан