Кейт Мидълтън събра погледите с къдрава коса и стара рокля на събитие (снимки)

Кейт Мидълтън се появи с нова прическа на вълнообразни букли и в ослепително красива рециклирана рокля на Джени Пакъм, изработена по поръчка.

Херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям присъстваха на ежегодния концерт на благотворителната организация Royal Variety в "Роял Албърт Хол" вчера.



39-годишната Кейт изглеждаше сензационно в зелената рокля с пайети, която облече за първи път по време на обиколка в Пакистан през 2019 г. Тоалетът с дълги ракъви и скромно деколте подчертаваше финия силует на херцогинята.

По-привличаща вниманието обаче се оказа прическата на Мидълтън. За събитието тя бе променила стайлинга на косата си, която се спускаше край раменете ѝ на едри тежки вълни.



Херцогът на Кеймбридж беше достойна компания за елегантната си съпруга, облечен в син костюм от кадифе, съчетан с бяла риза и черна папийонка.

Събитието, което този път включваше изпълнения на Ед Шийрън, Род Стюарт, Джеймс Блънт и др., е в помощ на благотворителната организация Royal Variety, която подкрепя млади и възрастни работници и служители от областта на сценичните изкуства и развлекателната индустрия в Обединеното кралство. Единствен патрон на организацията е Нейно Величество Елизабет Втора.

Четете още: Вижте новата снимка на порасналия Арчи, която Меган показа!