Автор
Woman.bg

Кейти Пери на 35: Никой не дава отговора, който искаш да чуеш

Днес певицата Кейти Пери става на 35 години. Чаровната изпълнителка е родена в Санта Барбара, Калифорния и израства в семейство на пастори. Въпреки строгото си възпитание, Кейти не се страхува да разбива клишетата. „Слушай себе си и игнорирай тези, които казват какъв трябва да бъдеш", категорична е Пери.


Колекцията от музикални награди и номинации на Пери е впечатляваща: 11 номинации за „Грами“ и „Жена на годината“ от списание Вillboard. Тя е единствената певица, която се е задържала цели 69 седмици в класацията на Billboard Hot 100, без да слезе от топ 10. Кейти е третата най-продавана онлайн певица в САЩ.


Освен в творчески план, Кейти жъне успехи и на любовния фронт. Любовта на живота ѝ е актьорът Орландо Блум. Връзката им премина през много перипетии. Припомняме ви, че след неочакваната им раздяла през 2017 г. двамата се събраха и дори се сгодиха през февруари. В момента звездната двойка обсъжда дата за сватбата. Също така се замислят и за наследници.

„С Орландо работихме много за връзката си, в момента се чувстваме прекрасно заедно. Полагаме една красива и стабилна основа, преди да създадем голям дом и семейство“, сподели преди време певицата.

Ето и няколко вдъхновяващи цитати от щурата певица, която не спира да се забавлява:

„Без грим се чувствам като изрод.“

„В дълбочината на душата ми аз съм мило момиче, което иска само да се весели.“

„Всичко, което ми е нужно в този греховен свят, съм аз и моята котка.“

„Когато започвам да говоря на някого за нещо, аз не разказвам всички подробности. Аз ги записвам в песните си. Моите песни са много честни.“

„Никой не дава отговора, който искаш да чуеш.“

„Много е трудно да бъдеш талантлив във всичко.“

„Аз съм невероятно безумна.“