Кейти Пери позира върху тоалетна и призна, че не обезкосмява краката си с месеци (снимки)

Където и да се намира, Кейти Пери винаги знае как да прикове вниманието към себе си. И го прави стилно. Този път обаче певицата разби всички, като показа как позира върху тоалетна чиния...

На снимката виждаме, че Пери е облечена в секси тоалет от черна кожена пола и кожен топ, които е съчетала със сандали на висок ток в същия цвят. И макар визията ѝ да е просто перфектна, кадърът си остава скандален. За да покаже креативността си в пълния ѝ блясък, певицата се е качила буквално върху тоалетната чиния, а ние се надяваме, че не е имало инцидент по време на тази импровизирана фотосесия.

В публикацията си Кейти пояснява, че откакто е майка, няма нито секунда свободно време, а тоалетната е нейният подиум за изява, точно както е показано на снимката. За пореден път певицата доказа, че има солидно чувство за хумор, а самоирония не ѝ е никак чужда. Снимките са направени малко преди старта на поредния епизод на шоуто "Американски идол", в което тя е жури за поредна година.

По време на предаването пък Кейти отново "избухна" с признание за себе си, което гласи, че заради грижите покрай дъщеря си Дейзи, която се роди миналото лято, няма време за много неща и за да спести такова, е спряла да бръсне краката си. Това признание дойде след едно от изпълненията, които тя най-много хареса, и сподели, че гласът на участника кара космите на краката ѝ да пораснат с още 2 см.

Припомняме ви, че наскоро любимият ѝ Орландо Блум също разкри тайна от личния си живот, като се оплака в интервю, че двамата с Кейт не правят секс, откакто са станали родители.

Четете още: Алекс Петканова разкри защо си е снимала интимните части