Ким Кардашиян беше дотук. Риалити звездата казва сбогом на шоуто си

Ким Кардашиян и нейната фамилия се сбогува с телевизията. Смуглата красавица и семейството ѝ нашумяха с участието си в риалити шоуто „Животът на Кардашиян“, което направи нея и роднините ѝ известни не само в САЩ, но и по целия свят.

Сега обаче шоуто, на което Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Клои Дженър и Кортни Кадашиян дължат славата си и което даде старт на кариерите им в модата и разкрасителния бизнес, слиза от екран след 14-годишно излъчване. 21-ият и последен сезон ще излъчи през 2021 г., съобщават от семейството и телевизия И!

View post on Instagram
 


"След 14 години, 20 сезона, стотици епизода и няколко спин-оф шоута, нашето семейство реши да сложи край на това специално преживяване", пишe Ким Кардашиян в пост в Инстаграм, споделяйки с тъга решението на фамилията си пред своите 188 милиона последователи в социалната мрежа.

Каква е причината за него не става ясно. От телевизия И! отбелязват само, че уважават желанието на Кардашиян да води живот далеч от светлините на нейните прожектори.

View post on Instagram
 


Излъчването на риалити шоуто „Животът на Карадшиян“ започна през октомври 2007 г. с идеята форматът да документира личния и професионалния живот на семейство от Калифорния. Сред моментите, отразени в предаването, са бракът на Ким Кардашиян с рапъра Кание Уест, въоръжения грабеж, на който звездата стана жертва в Париж, раздялата на Клои Кардашиян с баскетболиста Ламар Одом, трансформацията на патриарха на семейството Брус Дженър в Кейтлин Дженър и мн. др.

„Шоуто ни направи това, което сме. Винаги ще сме задължени на всички, които изиграха роля в изграждането на кариерите ни и промениха живота ни“, допълва Ким Кардашиян.

Причина за сваляне на формата от екран най-вероятно е фактът, че през последните 4 години той отбелязва постепенен спад в гледаемостта – от 4 млн. зрители в разцвета си до под 1 млн. към момента.

Четете още: Кание пак избухна: Искам развод, откакто Ким се срещна с Мийк Мил