Ким Кардашиян даде рамо на принц Хари и Меган Маркъл. Риалити звездата защити кралското семейство по време на Световния конгрес по информационни технологии, който се провежда в Ереван, Армения. Кардашиян използва участието си в конгреса, за да изтъкне, че е голям фен на Меган и Хари.

„Не е редно медиите да критикуват постоянно Хари и Меган. Всеки сам е отговорен за действията и решенията, които взима. Никой не е перфектен. Аз не съм и те не са. Но играят важна роля и се опитват да променят света. Също като мен. Ние много си приличаме“, заяви риалити звездата. „Кралското семейство участва в толкова благотворителни кампании и аз оценявам страстта, с която го правят“, допълни още Кардашиян.

Припомняме ви, че американската звезда използва посещението си в Армения преди дни, за да кръсти децата си. Докато участва в Световния конгрес по информационни технологии, Ким реши да направи децата си Псалм, Сейнт, Норт и Чикаго християни. Церемонията се проведе в град Ечмиадзин, където е разположена главната християнска катедрала в страната - „Майчин престол на Светия Ечмиадзин.“