Автор
Весела Георгиева

Ким Катрал и очарователната роля, която играе в 'Как се запознах с баща ви'

Ким Катрал може и да не играе в култовото продължение на "Сексът и градът", но пък се появява в един също толкова забавен сериал - обратната версия на "Как се запознах с майка ви" или "Как се запознах с баща ви".

За него научихме през април 2021 г., а сега видяхме и първият му трейлър.

View post on Instagram
 

Новият сериал очевидно ще запази основната идея на "Как се запознах с майка ви", но сменя пола на основния персонаж и ни предлага чисто нов, съвременен поглед към нещата - тук и сега.

В "Как се запознах с баща ви" по-възрастната версия на главната героиня Софи (Ким Катрал, позната ни като Саманта от "Сексът и градът") разказва на децата си какъв е бил любовният ѝ живот през 2022 г., какви са били отношенията ѝ с приятелите ѝ и най-вече - как е срещнала баща им.


Сериалът ще се фокусира върху младата Софи (Хилари Дъф), която търси партньор... в Tinder. И естествено, не успява да го открие... Мъжът, с когото трябва да се срещне, идва и разказва, че преди това е бил на друга среща и е правил секс!

Освен Софи, централни роли имат нейните приятели Джеси, Валентина, Чарли, Елън и Сид.

View post on Instagram
 

Очевидно HIMYF ще се опита илюстрира една по-актуална представа за любовния живот на съвременните млади хора, но с голяма доза ирония.

С верни колеги и хитри телевизионни номера може да се опази всяка една тайна.

Можем да го гледаме след 18 януари, когато е премиерата на HIMYF в САЩ в стрийминг платформата Hulu, а вероятно скоро след това и в някоя от достъпните у нас. Така че - тръпнем от нетърпение!