Автор
Ева Григорова

Ким отслабна с цели 10 кг и не се притеснява да ни покаже новата си фигура!

Пътят към сериозното отслабване на Ким Кардашиян започна малко преди тазгодишното модно събитие Met Gala, на което тя се появи в рокля на легендарната Мерилин Монро.

Тогава Ким сподели, че е отслабнала с цели 8 кг за 3 седмици, за да успее да влезе в иконичната дреха. Малко по-късно тя допълни, че новият начин на хранене, който изключва вредни храни и напитки, толкова много ѝ допаднал, че успяла да намали теглото си с още 2 кг!

View post on Instagram
 

В последните седмици Кардашиян не спира да се появява с прилепнали тоалети, които щедро показват новите ѝ форми, а тенденцията се задържа и по време на Седмицата на модата в Париж. Риалити звездата пристигна във френската столица заедно с най-голямата си дъщеря Норт Уест, а двете не спират да посещават различни елитни ревюта.

За всяко от тях Ким подбира различен цвят Balenciaga Pantaleggings или клин, който продължава в ботуш. Цената на аксесоара, който е доста труден за обличане, възлиза на внушителните 3,050 долара, а Ким има такъв във всички възможни цветове.

View post on Instagram
 


От своя страна Норт демонстрира, че е наследила модния вкус на своя татко Кание Уест и предпочита широки якета, някои от които дори са били собственост на известния ѝ баща.

Междувременно феновете на риалити звездата я определиха като “доста странна", след като я изловиха да сменя цветовете на дрехите на децата ѝ, за да отиват на нейния Инстаграм фийд.

Преди да замине за Париж, Ким гостува в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon заедно със синовете си Сейнт и Псалм, а малко след това промени цветовете на техните дрехи, за да отговорят повече на нейните вкусове.

“На една от снимките шапката е с червен цвят, както и цвета на шрифта на тениската. На друга пък детето носи същите дрехи, но цветът е сменен с кафяв.” - споделя един от последователите на Ким.

“Сигурно е много изтощително да се интересуваш толкова много от външния вид на нещата и непрекъснато да се снимаш, както и да фотошопваш себе си и децата си” - разкрива друг фен на риалити звездата.