Автор
Ева Григорова

Класата е над всички скандали: Кралицата честити рождения ден на Хари!

Кралицата бе първият член на кралското семейство, който честити днешния празник на своя внук принц Хари. На 15-ти септември херцогът на Съсекс отбелязва своя 37-ми рожден ден!

Хари и Меган сензационно напуснаха Великобритания, премествайки се да живеят на хиляди километри от родината на принца. От Америка те отправиха редица нападки към кралското семейство, част от които вероятно завинаги разрушиха връзката му с кралица Елизабет и принц Чарлз.

Въпреки това Кралицата поздрави внука си за празника, споделяйки селекция от снимки, които отбелязват благотворителните кампани, с които той се занимаваше докато беше част от кралското семейство.


Принц Чарлз, с когото според медиите Хари е в изключително лоши отношения, също честити празника на по-малкия си син. Той избра да го направи с колаж от три стари снимки, на две от които двамата позират един до друг.

Най-семпло бе пожеланието от страна на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те споделиха в социалните мрежи портрет на херцога на Съсекс, към който допълниха простичкото “Честит рожеден ден, принц Хари”.


Все още не е ясно как принц Хари и семейството му планират да отбележат празника, но редица британски експерти смятат, че вероятно той ще използва рождения си ден, за да обяви благотворителна инициатива, свързана с кризата в Афганистан.