Когато мама е Вики Бекъм - Круз Бекъм става попзвезда и то каква!

"Крушата не пада по-далече от дървото" и когато си дете на знаменитите Дейвид и Виктория Бекъм, е съвсем очаквано да се превърнеш в попзвезда, футболна легенда или невероятен моден дизайнер. Е, синът им Круз очевидно се е насочил към първата опция.

15-годишният господин явно е силно повлиян от периода на майка си в групата Spice Girls и вече дава заявки, че ще поеме по пътя на музиката. Чаровникът споделя с феновете си в Инстаграм, че е твърдо решен да прави музика, която хората да обичат и която да остане във времето. Той отговори на няколко коментара в социалната мрежа, след като публикува кратко свое изпълнение, за което получи безброй похвали.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Круз вече има музикални изяви и през 2016 г. пусна коледен сингъл If Every Day Was Christmas. Звездните му родители неведнъж са споделяли, че се гордеят с него, като Виктория и преди е публикувала негови изпълнение в профила си в Инстаграм. Дейвид пък е разказвал в медиите как двамата са открили таланта му:

"Няма да забравя как веднъж пътувахме за някъде и през цялото време чувахме как Круз си пее нещо на задната седалка. Тогава се обърнах към Виктория и казах: "Той има глас!".

View post on Instagram
 

Трябва да признаем, че Круз Бекъм наистина има прекрасен тембър и едва ли има какво да му попречи по пътя към сцената. Вярваме, че мама Виктория винаги ще го подкрепя в това начинание, спомняйки си славните години в Spice Girls.

Четете още: Бруклин Бекъм размечта жените по света - татуира си цяло любовно писмо (снимка)