Автор
Люблена Папазова

Кой бе най-елегантен на партито на bTV?

С бляскаво парти във вторник вечерта, bTV Media Group отбеляза успешния старт на новия си сезон. Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието Виктория Готева, която от това лято вече води и централната емисия новини и най-популярната синоптичка Натали Трифонова. Готева бе в компанията на своя екранен партньор Ивайло Везенков, докато Цветанка Ризова дойде сама. Не се появи и Александър Кадиев, но другата водеща на „Преди обед“ Деси Стоянова компенсираше отсъствието му с огромна усмивка и елегантен костюм с панталон.

Всъщност отсъствието на сина на Катето Евро бе по сценарий, защото той бе записал предварително видео, в което се ожали, че не той, а Николаос Цитиридис и Иво Аръков бяха основни водещи на светската вечер. Водещият на сутрешния блок Златимир Йочев беше без съпругата си, която скоро ще го дари с второ дете, затова правеше компания на Мария Цънцарова.

Продуцентът Иван Христов дойде с жена си Ирина и децата, но съдружникът му Андрей пропусна партито, защото е на почивка с майката на своето дете Емануела Толева. В класическото черно и бяло се бяха барнали Петя Дикова, доктор Неделя Щонова и водещите на „Търси се“ Меги и Нели.

На събитието присъстваха и много официални представители на bTV, лица на медията, партньори, бизнес клиенти, журналисти и много гости. Специално обръщение към гостите направиха г-н Любош Йетмар, Директор СМЕ България и Десислава Проева – Директор Продажби в bTV Media Group.

За доброто настроение на всички специален поздрав-изпълнение от сцената направиха част от финалистите от осмия сезон на „Гласът на България“ - Рая Димитрова, Борис Христов и Георги Костадинов и последната носителка на титлата - Петя Панева. Един от треньорите в „Гласът на България“ – DARA зареди с енергията си гостите с изпълнение на едни от най-големите си хитове.

Певицата с удоволствие демонстрира новата си фигура в тясна къса рокля и се раздаде на сцената с много танци. За финал на сцената се качиха „Обичайните заподозрени“ водени от Стефан Вълдобрев, а на китарата бе Иван Лечев.