Кой е гръцкият бог Стефанос Циципас - новият секссимвол в тениса

Скъпи дами, ако още не сте запознати с новия секссимвол в мъжкия световен тенис, време е да ви го представим. Неговото име е Стефанос Циципас, което издава и неговата националност.

View post on Instagram
 

Високият, строен и атлетичен красавец от южната ни съседка заслужено си спечели прозвището "гръцкия бог", тъй като вече голям брой дами въздишат по мускулестото му тяло, неговата къдрава руса коса и магнетичния му поглед. Безспорно това е и тенисистът, който съвсем скоро ще може да се похвали и с най-много нови фенки на кортовете на предстоящия турнир „Уимбълдън“.

View post on Instagram
 

За тяхно разочарование обаче 22-годишният Стефанос си има приятелка - зашеметяващо чаровна модна редакторка, която живее в Челси, Западен Лондон, но е с гръцки корени.

View post on Instagram
 

Роденият в Атина Циципас вече си спечели армия от почитателки и благодарение на това, че е талантлив фотограф и профила му в Instagram, в който 1,4 милиона последователи, е пълен с естетически издържани снимки.

Освен талантлив спортист, Стефанос, подобно на родната тенис звезда Григор Димитров, може да се похвали и с доста модерен стил на обличане.

View post on Instagram
 


Привлекателният грък в момента е на гребена на вълната, след като игра финал на турнира „Ролан Гарос“ (Откритото първенство на Франция), където загуби от Новак Джокович.

View post on Instagram
 

Четете още: Уилям не се сдържа и избухна: Меган, тази зла жена!